Strandzászló-Bowflag® (beachflag)

Strandzászlóink Magyarországon egyedülállóan széles méret- és formaválasztékban rendelhetőek.

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően termékeink gyártásakor a legjobb minőségre törekszünk, elérhető áron. A kiváló minőség ellenőrzése érdekében szélcsatorna teszteknek vetetjük alá az általunk gyártott strandzászlókat. A beachflag szélcsatorna teszt eredményeit ide kattintva tekintheti meg...

Minden igényt kielégítő, hatalmas talpkínálattal rendelkezünk.
Strandzászlóink a rossz időjárási körülményeknek is ellenállnak, széles formaválasztéknak és impozáns megjelenésüknek köszönhetően kimagaslanak a tömegből. A beachflag-ek rendkívül népszerűek szabadtéren: fesztiválokon, szórakozóhelyeken, versenyeken, vagy akár egy üzlet vagy étterem előtt is.

Strandzászló-Bowflag® (beachflag) Strandzászló-Bowflag® (beachflag)

Cégünk 3 strandzászló termékcsaládot értékesít, amelyek mindent igényt kielégítenek:

  • Basic strandzászló családunk az egyik legkedveltebb termékünk. Kül- és beltéren is használható rendezvényeken: 6 féle méretben kapható csepp és vitorla formában egyaránt.
  • Select strandzászlóink a megerősített kivitelnek köszönhetően tartósabb igénybevételre lettek kifejlesztve. 3 féle méretben kaphatóak.
  • Prémium strandzászlóink egyedülálló formáiknak köszönhetően, illetve a reklámfelület méretével tűnnek ki a környezetükből.

 A strandzászlóink nyomtatását digitális eljárással végezzük, a nyomatot pedig utókezeléssel rögzítjük az anyagra, így a zászlók hátoldala is szépen látszik.

Kérje árajánlatunkat, vagy további információért hívjon minket most!

View the embedded image gallery online at:
https://www.hungarodekor.hu/strandzaszlo-bowflag#sigProIdff2c3da5c3